Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Το Τμήμα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να λύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα του ΠΠΔΕ. Στη συνάντηση της Τετάρτης 5/10 επισημάνθηκαν από εσάς πιθανές δυσλειτουργίες του Προγράμματος Σπουδών, και του ωρολόγιου προγράμματος, οι οποίες σας βεβαιώνω ότι θα εξομαλυνθούν τις επόμενες μέρες.

Για την ώρα σας ενημερώνω ότι:

α) δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε ότι δεν θα προλάβετε να δηλώσετε τα μαθήματα ΠΕ, που χρειάζεστε. Οι συνάδελφοι των όμορων Τμημάτων κ. Αρβανίτη,  κ. Καμαριανός, κ. Μπάλιας, απέσυραν το πλαφόν από τα μαθήματά τους, όταν τους εξήγησα τις ανησυχίες σας, ο κ. Νικολάου το αύξησε από 30 σε 50, ενώ βρίσκομαι σε επικοινωνία και με άλλους συναδέλφους που μας παρέχουν μαθήματα ΠΕ, (παρόλο που δεν υφίσταται πια πρόβλημα). Τους ευχαριστώ πολύ για την καλή συνεργασία.

β) το ωρολόγιο πρόγραμμα των υποχρεωτικών μαθημάτων του Ζ΄εξαμήνου θα τροποποιηθεί έτσι ώστε να μην συμπίπτουν υποχρεωτικά μαθήματα μας με μαθήματα ΠΕ. Εξυπακούεται ότι δεν είναι δυνατόν να τροποποιηθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα των άλλων τμημάτων.

γ) έως ότου εγγραφείτε σε μαθήματα και εξομαλυνθεί τελείως το πρόγραμμα, θα υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής παροχής βοήθειας. Σας παρακαλώ να διαβάσετε προσεκτικά το πρόγραμμα σπουδών και τις οδηγίες πριν επιλέξετε μαθήματα και σε περίπτωση που έχετε κάποια δυσκολία/απορία ή δυσλειτουργία στις επιλογές σας, να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με την Επιτροπή Προγράμματος Σπουδών (Νίκος Χαραλαμπόπουλος nikos_charalabopoulos@hotmail.com, Στέση Αθήνη athini@upatras.gr, Δημήτρης Παπαζαχαρίου papaz@upatras.gr ) με κοινοποίηση σε μένα kostiou@upatras.gr και τον κ. Κασπίρη fkasp@upatras.gr.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε/εξηγήσουμε.

Η Πρόεδρος του Τμήματος,

Κατερίνα Κωστίου

Κατερίνα Κωστίου
Καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας
Πανεπιστήμιο Πατρών
Σχολή Ανθρωπιστικών
και Κοινωνικών Επιστημών
Τμήμα Φιλολογίας
Ρίο Πατρών 26504
τηλ.: 2610969321
e-mail: kostiou@upatras.gr

Katerina Kostiou
Professor of Modern Greek Studies
University of Patras
Faculty of Humanities
and Social Studies
Department of Philology
University Campus
Rio Patron 26504
Tel.: 00302610969362